voldemortspenis

wiho

Kategori: Vardag

jag o aiym 
little tokyo
karaoke
karaoke
jag och AJ
mah baby ed
eddie <3
ed
jag och taylor på ed
Julian's show
hela bandet!
 
har gått typ två veckor sedan jag senast skrev lol sorry
förra veckan var vi iaf i little tokyo och firade magnus som fyllde år! spårad kväll med karaoke och japansk buffe! mums! på lördagen hängde vi här hos mig och grillade och sen spelade jag matte, amanda, mikael, johan, och matilda lite spel och så! det var kul :):):) på söndagen övade vi med aiyms band inför en spelning på house of blues!
 
den här veckan har gått fort också, har spelat in i studio med både foregniers och katie vilket var kul :D
i onsdags var jag också och såg ed sheeran tillsammans med Taylor på staples center! Var så grymt kul att se honom göra en hel show! Han är verkligen en så talangfull musiker och underhållare och herregud vad bra det var.
 
igår var jag först på Julians spelning på republic of pie, sen åkte jag hem och bytte om sen åkte vi till HoB för att spela med Aiym :) det gick bra och var superkul! :D efter det drog vi alla till jamesons och hade kul, sen drog vi hem till Annas lägenhet och jamma och sjöng och spela. ramlade hem runt 4.30 snåret men somnade inte förräns 6.30 typ (lol) men det var kul!
idag har jag chillat med amanda aiym och matte hela dagen och bara dryyygat!

midterms

Kategori: Vardag

 
 
amanda på house of blues!
  
 
Aiym och Micke

chilla lite bah
 
så förra fredagen så lyckades jag sneaka mig in på house of blues på något magiskt sätt och fick se amanda köra plus sjunga med henne! det var superkul, och hon hade med sig matte, johan, mikael och matilda i sitt band så det var kul att se! Efter spelningen drog vi till jammen och hängde ett grymt stort gäng och spela lite beerpong och sen drog jag matte aiym och amanda hem till matte och amanda först, och sen drog vi över till lukas och skulle hänga där. det blev en konstig kväll och jag kom inte hem förräns fem typ...
på lördagen tror jag att jag chilla och sen på kvällen drog vi hem till amanda och matte och spela kort.
på söndagen gick jag och aiym på bio och såg lucy! den var bra :)
 
på måndagen hade jag min första dag på mitt internship. det var helt okej, inte jätte händelserikt men det är säkert en jättebr erfarenhet. veckan har gått snabbt, har sjungit och hängt med kompisar :) på torsdagen åkte jag aiym och micke till the grove och åt på cheeskake mums :')
i fredags firade vi thiago som fyllde år och det var kul :D på lördagen hängde jag lite med jonathan och thiago och sen aiym :) idag har jag skypeat med massa kompisar och försöker göra lite planer... hann också med middag på sushistop med aiym! nu ska jag möta matte amanda och aiym och äta lite froyo mums
 

house of blues/AM

Kategori: Vardag

hade show i onsdags på house of blues
jag och aiym!
i torsdags gick jag på AM
det var så fett
alex
staples center
 
I helgen firade vi Johan som fyllt 21 på rainbow och det blev en riktigt kul kväll! Var så jävla trött dock så ramlade in relativt tidigt... På lördagen chillade jag och sen drog jag hem till Matte och Amanda och vi chillade lite. Matilda och Johan kom också och vi spelade lite kort lo. Var skönt med en kväll då vi bara hängde. På söndagen hade vi rep med bandet och sen på kvällen kom matte och amanda hem till mig och vi spelade kort igen :p
 
Veckan har gått riktigt fort, har hunnit med en LPW, rep och i onsdags spelade vi på house of blues! Blev lite krångel med mitt ID, så först såg det inte ut som om jag skulle komma in, men fick tillslut komma in och spela, men var tvungen att gå sen... Igår var jag och Glennette på Arctic Monkeys (jag fick köra bil dit och hem wie) och det var helt fantastiskt! Vi hade sån jävla tur också, för vi hade platser på tredje våningen (man såg typ ingenting, det var ashögt och fanns inga bra skärmar) så vi bestämde oss för att försöka komma lite närmare. Vi försökte i olika ingångar men ingen ville släppa in oss (även fast det fanns massa plats) och typ 5 minuter innan det började försökte vi på ett sista ställe och då var det ingen som kollade oss så vi småsprang in och satte oss på två random platser. Det fannas massa andra platser då, men dom blev upptagna. Var jättenervös och lite skakis, men som TUR va kom ingen och satt på våra platser! SJUKT! alla andra platser blev upptagna förutom dom två vi hade valt hahaha! SÅ vi kom på första våningen och såg mycket bättre! Det var en helt fantastisk konsert!
 
Idag har jag också varit på interview för internship coh jag har nu fått på Musebox, som är ett artist development company, så ska få jobba med sociala medier och att få ut nya artister! Det ska bli kul :)
 
Ikväll har typ alla mina kompisar spelning på house of blues (och jag ska egentligen sjunga background på en låt) men är rädd för att det ska bli knas och att jag inte kommer komma in :( jättetråkigt för jag vill verkligen gå!!! :(

skolstart

Kategori: Vardag

Aiym kom hem från London och vi gick ut och drack drinkar dirr!
sunday fundayclub lol
 
en kväll lekte jag aiym och amanda med amandas färgkritor :))
tog lite kort :)))
båda dom är så jävla snygga i rosa!!!
my no.1s <3<3
på något magiskt sätt fick jag biljett till 5sos på jimmy kimmel
okej jag gick med någon random brud som inte hade ngn att gå med
men det var asbra!
vi hängde lite på rainbow för att fira Johanna som fyllde år och att hon skulle hem till sverige
amanda aiym jag och johanna!
aiym och jag gick på young hollywood awards på the wiltern!
 
okej massa har hänt sen jag började skolan igen och efter semestern var slut! Vi var alla samlade igen och det var kul att träffa alla igen :) har varit upptagen på veckorna och häng mycket med mina kompisar, typ gått på bio, hängt hos oss, druckit lite hehe och bara haft det allmänt bra!
Jag fick också gå på 5sos vilket både var pain och kul :) fick inga biljetter från kimmel, men hittade en random tjej som inte hade någon att gå med. fick stå med henne i gassande sol i 5 timmar.... men konserten var grym :D
har också firat jonathan som fyllt år, firat johanna som fyllt år, firat rosanna som fyllt år (yey hon är äntligen hemma :D) gått på young hollywood awards (såg bla. justin bieber, ansel elgort, nick jonas, vanessa hudgens mm, lol)
har också börjat öva med ett band, och vi ska uppträda på house of blues på onsdag och jag är background vocalist :) känns jättekul :D så det är mycket att stå i just nu men det är jättekul :D känns helt sjukt att detta är min sista quarter... kom ju nyss hit ju!

back in LA

Kategori: Vardag

efter sand diego kom vi hem till LA och firade 4th!
fyverkeri!
jag och adam!
adam och vixx <3 <3 <3
adam mikael, matte och amanda!
adam, mikael kasper, matte och amanda!
 
hela gänget på jameson!
vixx kom in på jameson lol <3 <3 <3 saknar dig
här är en bild från midsommar förresten glömde lägga upp den förut :)
 
så vi kom tillbaka till LA, och då hängde vi vid poolen, gick och åt middag och hade det allmänt mysigt med familjen :) på 4th of july åkte jag vixx och mina kompisar till downtown för att kolla på fyverkerier :)
saknar min familj otroligt mycket nu när jag kollar tillbaka på bilderna (som förlåt kommer upp jättesent haha!)
 

san diego

Kategori: Vardag

San Diego
Turtles!
Haj!
delfinshow!
späckhuggare! WOW
proffsfotograf
wow
utter ch sjölejon
pingvin
delfin wow
fick klappa delfin
 
efter santa barbara drog vi till san diego! det var verkligen en supermysig stad! väldigt lugn och ren om man jämför med LA! Vi gick på seaworld, och jag vet att det är hemskt och att djur inte borde hållas infångna och det kändes lite dumt att vara där, men det var otroligt häftigt att se! späckhuggare är sådana otroligt coola djur att man inte förstår vad man ser...