voldemortspenis

Helg

Kategori: Vardag



hobart ocean!!
 
helgen har gått fort som fan! I fredags hängde vi hos oss! Eller jag Matte och Amanda hängde hos mig först, spela lite spel, drack lite cola osv. Efter ett tag kom Sara, Matilda och Aiym! Spela lite mer spel och hade det mysigt! Runt småtimmarna kom också adam, mikael och johan! väldigt random kväll men mycket kul :)
På lördagen drog amanda och jag till citywalk för att spana in Mattias band (som förövrigt är signade nu, kommer snart på radio, Hobart Ocean) och dom var skitbra! Amanda och jag sjöng till och med en låt tillsammans med dom :') superkul! Drog hem sen till Matte och Amanda dit Adam också kom, hängde lite och hade det trevligt, sen drog Adam och jag till jammen för att möta upp Nicole, Matteo och Mikael! Kul kväll :))

snälla bli min

Kategori: Musik

 
 
uppträdde med snälla bli min idag på vocal preformance! kändes faktiskt kul att sjunga på svenska :)
fick också tillbaka 2 midterms och båda gick jättebra :)
 
drog direkt efter skolan till soundclash där vi såg Ed Sheeran, Sia och Grouplove! Man fick tyvärr inte ha mobil med sig så kunde inte ta några bilder eller något :( men Ed var som vanligt helt fantastisk. Han körde en ny låt, som var typ bland det bästa jag hört. Vilken artist alltså! Var lätt värt att vänta så länge bara för att få se han :')

American idiot

Kategori: Vardag

 
 
 
 
gick på american idiot musikalen ikväll med AIym! Den var verkligen jättejättebra, var så himla kul för jag kunde verkligen alla låtar. dom var så himla duktiga och musiken var fantastisk och scenen och skådespelarna och allt :)
IMORGON SKA JAG SE ED SHEERAN IGEN HERREGUD :D







Fall out boy

Kategori: Vardag



träffade Andy Hurley, trummis i mitt gamla favoritband fall out boy på veggiegrill! :D sjuuukt! han vart fett glad, tror inte han blir igenkänd så ofta och var verkligen supergullig :D
i söndags var jag amanda, aiym, matte och mattes två kompisar på bio och såg neighbours! riktigt bra film :D sen drog jag amanda och aiym hem till mig och pluggade lite :)
i måndags drog jag och aiym till veggiegrill och träffade ANDY wihoo!
i går hängde jag med amanda hela kvällen, vi pluggade (nästan lol) och nu är äntligen alla mina midterms över :D känns fett bra! 
 

wango tango

Kategori: Los Angeles

 
 
jag och amanda påväg till wango tango!
 
fick pitpasses så att vi fick stå längst fram och se a great big world ft. christina!
 
me and mah babe!
 
B.O.B
 
Ariana Grande!
 
 
:):):))
 
Iggy Azelia
 
Maroon 5!
 
Adam Levine
 
Calvin Harris
 
PARAMOREEEE
 
PARAMOORE
Zedd ft Hayley Williams
 
Shakiras hips don't lie
 
Min bästa Ed <3
 
Ed Sheeran <3
 
Ed <3
 
Tiesto
 
I pitten! (lol)
 
Längst längst fram!
 
Publikhav! Vi stog vid scenen hehe!
 
Amanda och jag hade varit med i en tävling på MI där man kunde vinna två biljetter till wango tango! jag ritade bilderna lol, men den amanda la upp vann! Så på lördagen åkte vi till Carson och Stubhub center där wango tango var! Vi kom dit och träffade Lucky som hade våra biljetter. Han hade också fixat Pitpasses så att vi kom längst längst fram på a great big world! Egentligen skulle vi inte få stå kvar där efter dom hade spelat, men vi var fett sneaky och stannade under hela konserten ändå! Vi stod verkligen precis precis vid scenen. total lycka! Det var en helt magisk kväll och jag blev så lycklig att äntligen få se ED !! Han var helt fantastisk! Började storböla när han körde "I see fire". Men mest stod jag och förundrades över hans geniala musikalitet. helt sjukt vad talangfull han är. Var askul och se alla andra också, speciellt paramore som alltid ger en grym liveshow! Efter hela konserten drog vi hem först till amanda, och sen till Nikolaj och Victors lägenhet där dom firade Julians födelsedag! Var väldigt kul där :) Sen drog jag Julia, Nicole och Michael till Jameson för att träffa Mikael (som var svinpackad haha!) Sen kom Aiym, och vi drog hem till Nikolaj igen. Rullade hem runt halv 3 typ :) men var en riktigt jävla bra dag! :D
 

fredagkväll

Kategori: Vardag

 
 
Fredagskvällen spenderades hemma hos oss tillsammans med amanda och aiym! :) vi köpte glass och gjorde margaritas. kändes som att vi var riktigt sorgliga människor, men kul hade vi :)
 
 

roar

Kategori: Musik

 
 
Körde Coffehouse LPW för ett tag sen tillsammans med Jonathan och JP! :)

En gång till??!??!

Kategori: Vardag

 
 
Blev lite runyon idag igen wiho! Körde också sweet child of mine i skolan vilket var jättekul :) kommer kanske upp video sen vi får se :) imorgon är jag ledig men ska till skolan ändå för att sjunga i love the 80's! :)
 

music

Kategori: Musik

 
ska försöka börja lägga upp lite videos! här är secrets med one republic! :)

runyon

Kategori: Vardag

mina babes!
 
tisdagen spenderades ännu en gång i runyon! denna gång var även amanda med :) hann skypea med bästa matilda också en snabbis innan och hon hade förmodligen goda nyheter!!! är så taggad wiiee!
idag har jag varit i skolan, chillat med rosanna ett tag, pratat lite om internship och liknande plus haft fikadejt med amanda och sara! bra dag :)
funderar på att lägga upp lite klipp på youtube, har ju samlat på mig ett par stycken nu hehehe så kanske kommer snart :)
 
 

Söndag

Kategori: Los Angeles

 
 
 
chillade med rosanna hemma hos oss vid poolen först ett tag, sen drog vi hem till henne och gick en sväng i runyon! var riktigt härligt :) efter det drog vi hem och jag rosanna och fredrik lagada pizza! mums! daniella kom också och hängde lite, men vi drog ändå hem relativt tidigt för att jag började tidigt idag... min private var dock inställd... aja :)





Lördag

Kategori: Vardag

fina liz som fyllde 20 år !
 
alla vi som födelsedagsfirade!
 
jamesons!
mah clique
 
'
 
fredagskvällen spenderades hemma med film och mys, varken jag eller adam var så sugna på att hitta på något... igår hängde jag först lite med aiym vid poolen, och sen drog vi över till rubix för att ha ett litet supriseparty för liz som fyller 20 på måndag! :) blev inte riktigt som vi tänkt oss, då dom kom från andra hållet(dock hade dom sagt vilket håll först så inte vårat fel) så när hon kommer står vi alla med ryggen vända mot henne, nedhukade bakom baren, tills någon får syn på henne och då kastar vi oss över på andra sidan. blev inte som vi tänkt oss men väldigt roligt och hon blev väldigt glad iallafall :) vi hängde där, körde lite kings cup, lite biljard och bara hade det trevligt! efter så mötte jag och aiym först upp matte och amanda plus deras kompis jonathan, men sen drog vi två till jamesons och mötte upp mikael och johan!
väldigt rolig kväll och jag ärinte 100 på vad som verkligen hände... aja
 
nu kommer rosanna hit och vi ska chilla lite bara :)
 

my love

Kategori: Musik

 
 
ed sheeran är den mest talangfulla musikern jag har hört på så himla länge och jag kan inte sluta lyssna på honom.

Mitt mästerverk

Kategori: Vardag

 
 





känner mig väldigt stolt över att ha startat en trend på twitter (som adam sen gjorde om till bilder) som kallas #ellenproblems
måste vara bland dom roligaste (om inte den roligaste) bilderna jag sett. ellen gör sig skön på bild (puss bby)
 
skolveckan har gått snabbt som fan, körde muse i muse i måndags, och lite jason mraz på tisdag/torsdag. annars har det inte hänt så mycket, har käkat middag med några kompisar och mest chillat :) har äntligen fått lite färg också wiho!