voldemortspenis

Tisdagsnöjen

Kategori: Vardag

 


dagen spenderades först i skolan med VP, och då var det secrets som gällde :) gick bra!
sen blev det spontan utgång tillsammans med mikael och johan och det var vårt standard ställe jameson som gällde. blev några pitchers och lite beerpong! vi vann 2/3 mot några randoms :) var väldigt kul! drog ändå hem relativt tidigt för är fortfarande lite snuvig, men känner mig mycket bättre iaf :)

Illness

Kategori: Vardag


Var på lite brunch i söndags med danni, antonia och rosanna :) riktigt mys!
Stannade hemma på lördagen för jag hade så jävla ont i halsen... Nu är det borta men snorar fortfarande som ett as och som vanligt gråter jag hela tiden när  jag blir förkyld. (Eller mina ögon rinner lol) så har inte gjort så mycket försöker bli frisk till helgens planer :)

NO

Kategori: Vardag

 
 
Förlåt för dålig uppdatering, men har helt enkelt glömt bort!
I måndags körde jag modern rock, denna gång Mary med kings of leon! var typ inga där, så jag och diana sjöng hela tiden och det var riktigt kul :)
på tisdagen gick jag ut för jag och mikael hade gjort ett bet om vem som var bäst på beerpong... lite dumt att gå ut på en tisdag men det var riktigt kul! Diana och Ayim hängde med ett tag också under matcherna, men sen drog dom hem :) jag krossade mikael första, men sen efter jag hade svept några öl blev inte mitt sikte lika bra, så det slutade med 2-1 i en sudden death match, jävligt jämnt med varsit ölglas kvar! aja vi stannade iaf ute ett tag och snacka lite skit, så var ju typ död på onsdagen...
sen har det väl inte hänt så mycket mer!
igår sjöng jag your song med ellie goulding på vocal tech och det gick jättebra :):)
på kvällen drog jag och adam först hem till Therese som hade inflyttningsfest där vi hängde ett tag med lite kompisar :) sen drog jag och rosanna till en bar för att träffa lite andra kompisar och kvällen blev riktigt lyckad!
idag har jag bara chillat, för vaknade upp med världens klump i halsen, så tänkte ta det lite lugnt med drickandet... vill verkligen inte bli sjuk! :(




Weekend

Kategori: Los Angeles

 
Fick en liten alla hjärtans dag present av världens bästa roomie i fredags! vart superglad! :)
 
 
I fredags, hemma hos Rosanna, Danni och Fredrick innan vi gick ut :)
 
 
Jag och Diana i lördags!
 
 
Adam är snygg
 
 
Jag Aiym och Johan :)
 
 
Kompisar!
 
 
Efter våran vinst på beerpongen!
 
 
Knäppa människor! :)
 
 
Jag och Johan :)
 
 
Snyggingar lol 
 
 
Veckan har varit lite busy med midterms och liknande men annars har det inte hänt så mycket :)
I fredags var det ju alla hjärtans dag och fick en fin present av adam :* Vi drog först hem till Rosanna,Danni och Fredrick där vi var ett gäng och grillade och hade det mys :) sen drog adam och jag hem till mikael och johan där det var lite folk :) vi drog sen ut gänget till jameson's (vårat stammis ställe nu lol) det var iaf skitkul :)
dagen efter blev det jamesons igen haha, men den här kvällen började vi hemma hos diana och micky med svensk tacomiddag! var supermysigt! sen lekte vi lite lekar och sen bar det av till jamesons igen. den här kvällen kunde vi få beerpongbordet och somvanligt blev det tjejerna mot killarna. vi vann första matchen (äntligen!! jag satte vinnande skottet lol yes!) så vår första vinst. det var inte så jävla lätt att spela för alla höll på och försökte distrahera varann, men det var iaf skitkul! dom vann dock andra matchen :(
 
idag har vi storstädat och hängt lite vid poolen med rosanna fredrick danni och therese :) 

please don't say you love me

Kategori: Vardag

 
dagens låt lol
 
dagen har gått fett snabbt hade bara två lektioner så har inte gjort så mycket mer i skolan. har massa midterms imorgon så har pluggat till det större delen av eftermiddagen.hann också skypea med ellen och amanda och oj vad jag saknar mina vänner! skypeade med emy igår också och med matilda i lördags. saknar alla massa!
den här veckan händer det inte så mycket, har faktiskt inte en enda LPW inbokat vilket är lite ovanligt. aja har i allafall skrivit upp mig på internship interview nu iallafall och så får vi se vart det leder :))

Friday

Kategori: Los Angeles

Adam/Amanda 

Sheenanigans
Hängde lite på Jamesons 
Fina kompisar?

Fulla ungdomar på in n out

Veckan har gått superfort och hann med en till LPW igår, körde lite background vocals  på footloose och har höjt mitt LPW snitt till 99,50, vilket känns jävligt bra :) på fredagkvällen drog vi först hem till Mikael och Johan ett gäng, an drog vi ut och spelade lite beerpong, (tjejerna mot killarna igen) och vi förlorade (igen) fan asså måste steppa upp gamet nu klarar inte en till förlust... Sen hängde vi där och drack massa öl tills vi kände oss klara. Då drog vi till in n out för ett nattmål och hade dom mest galna konversationerna...
Idag har jag tagit en tripp till target och handlat, (har bl.a. Köpt en mini dammsugare, YEY) annars har vi bara chillat idag!
Nu ska vi hem till Daniella Fredrik och Rosanna och bara hänga :)












thugsdag

Kategori: Vardag



 
 
(bifogar en rolig bild samt en video där jag harpa och rosanna sjunger end of time)
 
Veckan har gått väldigt fort och mycket har hunnits med!!! Har kört både modern rock, coffehouse, hard rock, rock vocals och vocal preformance. mycket att stå i. midterms är också nästa vecka men känner inte att jag behöver stressa alls vilket är sköönt!
Har också skrivit en resume samt bett en lärare om ett recommendationletter för att nästa vecka ska jag söka internship(!!!) är dock ganska svårt att få, men hoppas hoppas för jag vill verkligen :)
 
 

Super Bowl

Kategori: Los Angeles


Tvn stängdes av mitt under matchen så vi fick kolla på datorn på spanska lol


Eftersom att superbowl är typ som en holiday här så samlades vi ett gäng hemma hos en kompis och tittade på matchen... Eller titta och titta, vi åt väl mest och snacka och matchen var inte något vidare spännande för broncos var ganska underlägsna... Aja men det var kul att hänga med kompisar iallafall!
Idag har jag kört en till LPW, just tonight som jag har gjort innan :) gick väldigt bra, fick min högsta poäng någonsin i den LPWn så är nöjd :)

Imorgon ska jag sjunga closer med ne-yo samt en coffehouse med Harpa och Rosanna :)

Fredagkväll

Kategori: Los Angeles

 
 
 
 


 
Enda bilderna vi lyckades ta igår :) Efter en lång vecka så bestämde vi oss några stycken för att bara ha en chillkväll vid vår pool med panda express, men det blev väl lite mer för vi började dricka lite vin och det kom mer människor så det blev väl lite mer av ett festhäng, men det var bara folk från MI så det var lugnt:) vi spelade väl lite spel och lekte lite lekar och hade väldigt kul :) gick inte och la mig förräns klockan fem så dagen hittils har varit seg men har skypeat med vänner och familj! 
Får se om det händer ngt kul ikväll :)