voldemortspenis

i have broken down walls

Kategori: Los Angeles

 
 
Har inte uppdaterat på ett tag, har delvis inte känt för det och har delvis varit upptagen.
Helgen var väldigt lyckad! Fredagskvällen spenderades först på barbeque med massa MI folk rätt över gatan och sen efterfest, med tequilashots och massa öl. var riktigt kul faktiskt! kvällen vart dock lång för jag adam och ayim bestämde oss för att dra till mikael och joan, där vi hängde till klockan var typ fem på morgonen, med dem och matilda och rickard!
lördagen var också bra, rosanna var här över dagen plus jag skypeade med min familj <3 på kvällen drog vi över till glennette, yinka och taylors lägenhet där vi hängde några stycken från MI och vi spelade lite spel och hade väldigt kul :)
 
har hunnit med två LPWs, Spectrum med Florence och Smells like teen spirit, nirvana. Är faktiskt nöjd med båda framträdandena :) idag körde vi också shackles på vocal preformance, vilket var skitkul :) gillar verkligen min grupp!
 
Ska möjligtvis sjunga denna låt (som är min absoluta favorit atm), på fredag, väldigt bra! :)

nick miller

Kategori: Vardag

 
 
Adam och jag var på inspelning av Jimmy Kimmel idag. Där var Jake Johnson, eller nick miller som jag anser är min själsfrände. Vi fick hälsa på honom iallafall men tyvärr inte ta några bilder. Kände dock att vi connecta som fan, han hör nog av sig snart...
 
Ska nu försöka lära mig texten till två låtar imorgon lycka till mig själv!
 
 

Sunshine

Kategori: Los Angeles

 
Jag Rosanna och Fredrik vid Santa Monica pier :)
 
 
Mina fina! 
 
 
Det var så himla bra väder :)
 
 
jag och rosanna!
 
 
adam och rosanna!
 
 
jag och adam!
 
Vi spenderade måndagen i santa monica eftersom att det var martin luther king day, så skolan var stängd! vi åkte dit runt lunch, gick runt och tittade, satt på stranden och myste och gick runt lite i affärer! riktigt bra dag! :)

Lördag

Kategori: Los Angeles

 
 





Lördagen spenderades med att fira Mikael som fyller 22 år på tisdag! Vi blev ett gäng på typ 20 pers som drog till saddle ranch där vi tittade på folk som red elektrisk tjur och åt god mat och hade roligt :) såg Ian Somerhalder utanför där också, ganska coolt! :)
 
Efter middagen (som slutade typ vid 12, blev lite sent lol) drog vi några stycken till en lounge/klubb där vi hängde ett tag innan vi alla drog oss hemåt :) rolig kväll var det!
Är ju ledig imorgon eftersom det är Martin Luther King day så blir lite långhelg!

veckan som gått

Kategori: Vardag

 
 
Skolveckan har gått supersnabbt med mycket att göra! Körde två LPW's i måndags, en modern rock, Forget and not slow down, och background vocals på Hey Ya! Har också kört One love på vocalpreformance och i tisdags gick det helt åt helvete men lyckades idag iaf, och satte hela låten :) imorgon ska jag köra en till LPW, Here I go again på I love the 80's :) ska bli kul! 
 
Håller också på att öva piano som en idiot så vem vet kanske kommer upp ett klipp snart lol
 

beerpong

Kategori: Los Angeles

 
 
Fredagskvällen spenderades med Adam Mikael och Ayim! Vi gick ut på hollywood boulevard, köpte billig öl och spelade beerpong! efter stängning drog vi hem till Ayim, drack vin och hängde! Väldigt lyckad kväll men kom inte hem förräns runt 5 på morgonen. var ganska trött igår kan jag säga.
Kvällen igår spenderades ungefär likadant, vi körde beerpong (igen) men igår drog vi hem istället för att fortsätta. både jag och adam var helt slut!
 
Idag ska jag till skolan lite senare och öva, men nu har jag skypeat med min famlia (<3) och ska bara chilla lite :)



i love rock and roll

Kategori: Musik

 
 
Körde min andra LPW idag och det gick skitbra! Fick min första 100 poängare så det känns awesome! Körde två gånger, fick 97 första och 100 andra och en extra 100 poängare för att jag körde backround vocals på några framträdanden :) känns himla bra faktiskt!
 
skoldagen idag har gått fort men har varit rolig! ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra blir kanske några öl ute på stan yey 

mitt schema!

Kategori: Vardag




 
Har ju glömt att lägga upp den här quarterns schema! men såhär ser det iaf ut för 10 veckor framåt! Har haft alla lektioner och allt känns verkligen superbra!  är speciellt taggad på rock vocals som verkar hur bra som helst! har också fått alla lärare jag vill ha! :) det ända sura är väl att börja 9 tre dagar i veckan men det ska man nog klara ;)
 

this show

Kategori: Vardag

 
 
 
Det tog mig 4 månader att se den här serien och nu när jag är klar vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Kan vara det bland det bästa jag sett påriktigt. hela storyn, karaktärerna och hela konceptet var bara på otroligt genomtänkt, smart och väldigt underhållande.
Nej men om man inte har sett serien så se till att göra det,
oh and also, bitch. 
 
 
 

ignorance is your new best friend

Kategori: Musik

 

Jan 6, 2014 | #ignorance by jsvensson on Keek.com

 

Dagens första skoldag och terminens första LPW framträdande! :) Blev ignorance med paramore! skitkullåt, men så jävla jobbig att göra... svinhög genom hela plus att man tappar typ andan. aja det var kul iaf! :) Hade också min första private idag med ny lärare och det kändes skitbra! Plus min första sightsinging lektion! Gud vad roligt det är att vara tillbaka i skolan igen :D

saturday

Kategori: Los Angeles




Utekväll blev det igår! Vi började hemma hos Rosanna och Fredrik och drog sen vidare till WeHo! Riktigt grym kväll måste jag säga!

Idag har jag bara kollat på breaking bad. Har bara några få avsnitt kvar, vad ska jag göra sen med mitt liv?

Imorgon börjar skolan 😄





thursday shenanigans

Kategori: Vardag

 
 
 
 
Igårkväll blev det lite av en miniutgång. Jag Adam, Aiyma och Miakel hade först tänkt gå och köra lite karaoke men det körde ihop sig så vi bestämde oss för att bara gå ut och ta några öl istället :) var riktigt roligt faktiskt!
 
Ikväll ska vi över till Rosanna Fredrik och Danni :)


 

 

?????2014????

Kategori: Vardag

 

nytt år gott

Kategori: Los Angeles

 
Findukat till nyårsmiddag med räkcocktail, fläskfilé och bea samt äpplepaj till efterrätt :)
 
Michael och Mattias!
 
 
Johan och Adam!
 
 
Sebastian, Michael och Ayima!
 
Fina paret, Amanda och Mattias :)
 
 
Fräscha killar...
 
 
Vid tolvslaget!
 
 
MI people!
 
 
Jag Adam Amanda och Mattias! :)
 
 
Min nyårsdejt!
 
 
Stelaste bilden någonsin!
 
 
Hela gänget! :)
 
Vi började med middag hemma hos sebastian och det var skitkul :) drack lite, skratta och hade allmänt trevligt! Vi drog sen över till Julian där vi träffa upp lite MI folk! Vi gick ut på tolvslaget, spruta champange och skrek oss hesa!
 
Orkar inte dra hela kvällen, men jag vart full, Adam vart superfull och hela kvällen var superlyckad :D kunde inte blivit bättre! :)