voldemortspenis

nytatuerad

Kategori: Vardag


 
 
 
som jag nämnde tidigare så tatuerade vi oss i onsdags! jag och vixx gjorde matchande tatueringar ( hur fint? gråter typ) för att symbolisera vårat systerskap lol (nej men pårikgtigt fett fint) gjorde inte jätteont heller, bara lite ner mot handen. tog typ 5 min sen var det klart! är supersupernöjd! har ju nu 3 stycken, och är typ sugen på ännu en till, men nej inte än nu får jag chilla lite :)
 
men ville bara visa och säga att jag är SUPERGLAD OCH SUPERNÖJD att jag och vixx skaffade matchisar puss vixx <3

Helg

Kategori: Vardag

 
 
lite stela bilder från i fredags
 
helgen har gått förbi supersnabbt! började i fredags med ännu en LPW, blev Joan Jett - I hate myself for lovin you. gick väldigt bra :) på kvällen träffade jag först upp amanda och en ny kompis till oss som heter sara! vi chillade hemma hos amanda ett tag och drack lite öl osv. vi mötte sen upp med mikael och johan och oscar på jamesons som vanligt. blev lite beerponf och mycket snack och skratt! sen drog jag amanda och sara hem till mikael och johan och chillade ett tag som vanligt, och sen rullade vi hem :) 
 
lördagen spenderade jag i solen och på kvällen mötte jag upp amanda och sara igen och vi gick på bio :) såg the other woman! jävligt rolig film :') efter det gick vi hem till amanda igen och då kom också adam, aiym, mikael och johan! där hängde vi ett tag och sen drog jag aiym mikael och johan till jamesons igen lol och hängde. nikolaj kom också ett tag och hängde med oss, men vart relativ kort kväll! rullade hem vid två!
 
idag har jag solat, och snart ska jag till skolan för att öva lite med amanda :D wiho!





bildbomb 2

Kategori: Vardag

åkte där dom spelade in hajen
 
och förbi wisteria lane
 
jag och jull
 
fin utsikt över LA
 
käkade lite amerikansk frukost
 
åt lite sushi
 
fina!
 
jamesons!
 
jag och anna
 
skevt
 
jag jull och vixx
 
drog till santa monica över dagen!
 
santa monica
 
santa monica pier
 
tittar lite på vattnet
 
johan skulle stå längst fram
 
hela familjen med pappa micke i bakrunden
 
mina fina!
 
glada!
 
jag och jull!
 
kusiner!
 
familjen samlad igen!
 
jull råka tatuera sig
 
adam med
 
så på universal spenderade vi hela dagen! tog en studio tour då vi fick se massa coolt där dom spelat in osv. var väldigt värt :) åkte också alla attraktioner, vilka dom flesta var superkul! enda negativa var den förjävla långa kön till allt :( VI SÅG OCKSÅ ADAM SANDLER vilket var FETT COOLT!
på lördagen drog vi och käkade amerikansk frukost på bästa frukoststället! sen drog vil till beverly center och shoppade, och vidare till sunset och shoppade! På kvällen drog vi till pig n whistle där mina kompsar hade spelning, och sen såklart ut till jamesons! där spelade vi beerpong och drack massa massa öl! sen gick vi hem till mikael och johan och hade lite efterfest... rullade väl hem runt fem sisådär... men var en sjukt rolig kväll iallafall :)
på söndagen mötte vi upp mikael och johan och tog oss en tripp till santa monica! gick runt och tittade på piren, käkade lite och hade det allmänt nice! dom andra drog och shoppade och jag drog hem och öva, sen chilla vi bara på kvällen :)
på måndagen hade jag skola hela dagen, och sen tror jag bara att vi chillade på kvällen...
på tisdagen hade jag också skola hela dagen men hann hem och sola lite med tjejerna :) på kvällen drog vi till sushistop igen och käkade. var asnice!
på onsdagen gick jag först i skolan, hann sen hem och sola lite och sen drog vi och tatuerade oss hihihi :) jag stanna kvar med stackars adam som det tog 2,5 timme för, medans tjejerna åkte hem och packa! vi drog och käkade wendys och sen umgicks vi bara :) 
dom åkte nu inatt och det känns supertråkigt, för det var skitkul att dom var här, men samtidigt ganska skönt för jag och adam har haft besök i typ en månad nu! känns bra att få andas lite och fokusera på skolan :)

bildbomb 1

Kategori: Los Angeles

 
Vi shoppade lite grann :)
 
sen gick vi på the 1975 konsert!
 
Ganska fula
 
Jag och vixx liknar mamma
 
Fina kussar!
 
Åt lite mat på cheeskake factory!
 
Hängde lite på the grove
 
 
Stelaste bilden
Allihoppa!
 
Glada på the grove!
 
Hängde lite på universal studios!
 
 
Fanns väldigt mycket coolt!
Eld!
 
 
<3
Fina!
 
 
FIna! :)
 
Alla vi utanför universal!
Universal!
 
 
Anna åt ett turkeyleg!
 
 
Ursäkta mig så mycket för dålig uppdatering men har hänt så mycket så har inte riktigt haft tid! Dom kom i tisdags och dom var så trötta så allt vi gjorde var att äta panda :) på onsdagen mötte jag upp dom och så shoppade vi lite och sen gick jag tillbaka till skolan! på kvällen drog vi oss mot downtown för vi skulle gå och se the 1975! Jävligt lång väntetid, men helt sjukt bra var dom tyckte iallafall jag och vixx. anna och julia var så jävla trötta så dom satt typ och sov lol.
 
På torsdagen följde dom med mig till skolan och kollade när jag uppträdde och vi kollade runt lite och så! Efter det drog vi till the grove där vi kollade runt i affärer och käkade middag :) var supermysigt!
 
På fredagen tog vi en heldag på universal studios eftersom att jag var ledig från skolan, men skriver mer om det i nästa inlägg :) ska försöka komma ikapp nu haha!

Helg

Kategori: Vardag

 
Fina kompisar på urth caffe!
 
 
Matte och Amanda!
 
 
Matilda, Oskar och Aiym!
 
:)
 
Helgen har gått förbi fasanfullt fort! Började i fredags med att gå till skolan och köra en LPW, "Girls, girls, girls lol! Sen skulle jag öva med Thiago och gänget inför coffehouse! :)
På kvällen drog jag till Aiym och vi drack vin, och satt uppe och babbla. Runt 3 ramlade mikael och johan in och då sjöng vi lite och hade det trevligt och jag kom väl hem ungefär vid 5 på morgonen haha!
 
På lördagen solade jag (måste ju bli lite brun innan vixx och dom kommer lolz) sen gick jag och mötte amanda och vi drog hem till mikael och johan några stycken. blev en lugn kväll för att bryta standarden.
 
Idag drog vi ett gäng till urth caffe och käkade lunch. så jääävla bra grejer där assåååå
sen vandrade vi runt lite på melrose och sen kom jag hem och då satte adam och jag igång med storstädning!
 
Var ju tvugna att göra lite fint iaf, inför tisdag :D







vecka 1

Kategori: Musik

 

Apr 11, 2014 | #sober by jsvensson on Keek.com

 

Första veckans vocal performance! Var sober med pink! riktigt kul låt att göra :')mu

Duktiga vänner

Kategori: Vardag

 
 


i måndags började skolan och det var superkul :D körde en LPW som gick helt okej :)
på kvällen drog jag amanda och adam till the grove och käkade på cheescake factory mums!
 
på tisdagen följde amanda med till skolan och kollade på oss när vi uppträde och det var superkul! på kvällen gick vi på mina kompisars spelning på republic of pie! Aiym körde tillsammans med Johan, Juan och Danielle! Dom var verkligen superduktiga, blev så stolt :') på kvällen drog vi några vidare och firade lite på jamesons, men jag var trött så drog hem tidigt lol. 
igår så åkte amanda hem vilket var fett tråkigt :( men hade skola, och sen gick jag bara hem och chilla har varit så jävla trött på senaste tiden...
 
 

Sista helgen på lovet

Kategori: Los Angeles

 
Amanda är här och vi shoppade på melrose!
 
 
på rodeo drive kände vi oss som hemma
 
 
Fin!
 
 
Jag och muttan!
 
 

Vi tappade bort oss i beverly hills
 
 
Drog sen till the grove
 
 
Superfint
 
 
Superfina!
 
 
Jag känner mig som julia roberts
 
 
Jag och muttis!
 
 
Idag var vi på fleamarket
 
 
Sen drog vi till santa monica!
 
 
Tog lite standard turistbilder
 
 
självklart liksom
 
 
Så söta
 
 
körde lite photobooth
 
 
<3
 
Nu har amanda varit här sen i torsdags! I fredags drog vi först på en promenad runt hollywood, kollade i butiker, fikade och hade det mys amanda och jag! Adam kom efter sitt rep och då drog vi till melrose där dom hade gryyym shopping! Kvällen avslutades hemma hos oss tillsammans med Aiym, Mikael, Johan, Nikolaj och Viktor! Vi spelade spel och sjöng som vanligt var mycket trevligt :D
I lördags drog Amanda och jag till Rodeo Drive, strosade, tappade bort oss i beverly hills och tyckte synd om folket som gick in på alla affärer. Sen drog vi till beverly center och käka maat mums och shoppade lite till. Tillslut hamnade vi tillsammans med adam på the grove, där det blev mer shopping! Vi chillade bara på kvällen för vi var så trötta!
 
Idag drog jag amanda och aiym till melrose där vi gick på loppis! hittade lite grejer där med lol. sen kom adam och då drog jag adam och amanda till santa monica! vi käkade, kollade piren, och kolla lite mer i affärer. superbra dag verkligen!
 
Imorgon börjar äntligen skolan! har längtat supermycket! :D kör på direkt och har en LPW imorgon, får se hur det går när jag inte har övat på hela lovet lol

Torsdag

Kategori: Vardag

 
 
Här är quartens betyg btw!


AMANDA ÄR HÄR NU WIE:D
 
Veckan har iaf gått fort. I tisdags drog jag ut till jameson på kvällen och träffade Mikael och Johan lol. På onsdagen chillade och städade jag sen träffade jag upp Aiym på jamesons(asså vi är stammisar nu) och sen kom mikael och johan dit också. dumma som dom är så bytte johan lösenord på min mobil utan att komma ihåg det, så kom hem skitsent utan mobil (för den hade låst sig i typ 3 timmar) och fick omstarta hela. kul!
 
Idag kom iaf Amanda vilket är fett :D vi har varit och ätit panda express, sen har vi chillat och bara snackat! :) hon är jetlaggad så imorgon ska vi försöka hitta på något istället!

Hey

Kategori: Los Angeles

Italiensk förrätt!
 
Våra italiano kockar!
 
Hela gänget kör lite oscars selfie
 
Fina kompisar!
 
Mumsig middag!
 
Fina!
 
Fina!
 
Mina <3
 
Glada men ändå ledsna
 
Universal citywalk
 
Mah boys

 
Jag och Anton!
 
I söndags hade vi finbesök här hemma i lägenheten! Nicole och hennes pojkvän Matteo kom över till oss och lagade oss italiensk mat! Aiym, Harpa och Alex kom också över och det vart ett riktigt kalas! Supergod förätt, och sen asgod pasta som vi förtärde ute vid poolen! Vi sa också hejdå till Alex och Harpa som åkte hem i måndags :( skittråkigt nu när vi verkligen hade börjat hänga! Men det är ju lätt att hålla kontakten nuförtiden med alla facebooks och instagramsaker som vi ungdomar håller på med nuförtiden.
 
Igår började vi dagen ute vid poolen, anton och jag och sen på kvällen åkte vi alla tre till universal citywalk och åt panda (efter antons önskemål) och sen kollade vi på Noah! Bra film var det :) 
 
Idag har vi bara chillat vid poolen, och nu har anton åkt hem! :( känns tråkigt, för det har verkligen varit så jävla roligt att ha honom här! Men amanda kommer på torsdag! wiee!