voldemortspenis

how you doin'?

Kategori: Vardag

 

Vårat vardagsrum börjar arta sig!

Kategori: Vardag


Vi har äntligen fått vår soffa, så vi satte ihop den idag och satte upp lite grejer vi köpt tidigare! Vart riktigt flott må jag säga!
Vi har Jay z som vakar över oss,

Och Dave Grohl såklart (babe) samt lite skivor för 2 dollar styck!
Förhoppningsvis ska wifi funka ikväll!

Santa Monica

Kategori: Los Angeles


Dagen till ära tog vi en tripp till santa monica! 



Det var sjukt blåsigt och det gjorde typ ont att gå på stranden för det blåste så mycket!

Dock var det väldigt fint på piren och vi ska försöka gå på nöjesfältet någon annan gång!

Jag tyckte att det var otroligt coolt att vara vid samma typ av "livvaktshus" som dom hänger vid i O.C

Det var väldigt fint där iallafall!

Imorgon blir det Ikea igen (<3) och vi ska försöka köpa en soffa den här gången! På lördag får vi äntligen wifi förresten! :)

Mitt schema!

Kategori: Vardag




Har äntligen fått mitt schema! Jag är nöjd! Ganska långa tisdagar men annars ser det bra ut :) fick sångläraren som jag hade typ "möte" med, känns asbra för han var fett skön!
Idag ska vi hämta modemet till Wifi så förhoppningsvis har vi wifi imorgon :)

to die, would be an awfully big adventure

Kategori: Vardag

 Filmkväll!

regestration

Kategori: Los Angeles

(bild på skolan)

Idag var alltså min första officiella dag på skolan. Det börjades direkt med ett avistaprov, som var skitsvårt lol. Sen var det pianotest, vilket jag sög på. (piano är inte min grej). Sen fick man prata med en snubbe och berätta liteom vad man gillade för typ av musik att sjunga och lyssna på så att han kunde hjälpa en lite med vilken sånglärare man skulle få. Sen var det teoriprov och gehörsprov och sen regestration och sen var det lite mer prat och sen var det slut!
Jag har också fått mitt schema, och jag har Ear training, Arts of Success och Harmony tillsammans med Adam iallafall! Känns bra, vill bara börja nu liksom :)
(var väldigt många stackare på skolan. synd.)

Första riktiga måltiden

Kategori: Los Angeles



Vi har äntligen börjat laga egen mat! FYFAN vad gott det var efter en vecka med snabbmat! Nu ska vi bara vänta på att våran spis börjar funka om typ en vecka men fram tills dess får vi väl äta rawfood!

Här är förresten våran apartment building! Pretty nice! Idag har vi förresten typ gått en mil för att fixa wifi utan att ens fixat wifi. Vi kunde gjort det online liksom.
Imorgon har jag regestration... En aning nervös

Stjärt

Kategori: Los Angeles


Första natten i en säng i våran lägenhet! Har sovit som ett lamm på bomullsäng och Adam har drägglat ordentligt! (Med stängd mun ska tilläggas!)
Idag har Adam regestration och vi ska också försöka fixa wi-fi till lägenheten!

wise words late at night

Kategori: Annat



Ingen mera trendig golvsäng

Kategori: Los Angeles


Vi har äntligen fått våra sängar! Min nacke och rygg har inte mått så väldigt bra under den här dagen efter natten på golvet, Vi har också fixat med vatten el och gas (även fast Adam bidrar ganska bra med det) och köpt lite mer saker till lägenheten!
Här är Adams sida av rummet!

Imorgon har Adam registration, (jag har min på onsdag) så jag får väl försöka hitta på något själv lol.
Imorgon ska vi också försöka handla mat!

VILKEN jävla dag

Kategori: Los Angeles


Äntligen har vi fått flytta in! Efter många om och men och pengaproblem! Men äntligen har vi ett hem! Här är vårt vackra kök med ismaskin och personlig kock som kom med på köpet!
Vårat gigantiska vardagsrum 9 M högt i tal med plats för inomhuspool och jacuzzi och ett biljardbord mm. (Vi har lite svårt att bestämma oss)

Vårat fantastiska badrum med en ergonomisk dusch och självspolande toalett! Ack Hollywood så glamoröst!
Amerikanen själv sittande i sin amerikanska folkdräkt i den nya moderna "golvsängen" som enligt forskarna ska vara fantastisk för, inte endast själen, utan ryggen och kroppen också! Vi har anammat Hollywood standarden som tusan!

På bild nummer fem så kände vi oss som hemma! Lyxvaruhuset IKEA, valde vi att handla alla våra förnödigheter hos. Man kan ju inte leva som en fattig!

Vilken härlig dag!!

universal studios

Kategori: Vardag





 Gårdagen spenderades på universal city walk, så vi var vid universal studios men vi gick aldrig in på theme parken... Istället spenderade vi dagen me att gå på bio två gånger, (var typ ensamma i salongen båda gångerna) och vi käkade också mat under bion! !!!!?!! 
Idag väntar vi bara på samtal om vår lägenhet och vi har egentligen inte råd att göra något vettigt så vi har hållit oss på vårt hotellrum och kollat på vänner. Förhoppningsvis flyttar vi in imorgon!

kackerlackor

Kategori: Los Angeles







idag var första dagen som vi kunde gå runt lite som turister och se lite av det man ska se. vi började med att byta hotell, så nu bor vi ju på stans billigaste hotell (jag såg nyss en kackerlacka lovar). Efter det åkte vi till sunset strip som tydligen ska vara där de häftigaste och ballaste rockstjärnorna hängde under 80talet. Det var väl lite av en besvikelse, (dock kanske man behöver vara där under kvällen) fanns väl lite affärer och sånt. MEN, coolt vi gick förbi The Viper Room, klubben som Johnny Depp äger och som River Pheonix dog i. Plus på vägen dit åkte vi förbi LA ink (ännu coolare).
Efter det gick vi till Beverly center där vi var förra gången vi var i LA, och sen traskade vi vidare mot The Grove. (där vill jag bo)
 
PS. jag är 99.9 % säker att jag såg Beau Mirchoff (Matty Mckibben) köra förbi oss i en bil.

Nytt hotellrum

Kategori: Vardag


Eftersom vi inte kommer få vår lägenhet föränns fredag/lördag så to vi ett nytt hotell som var lite billigare. Det här är nog det sunkigaste hotellet i hela Hollywood lol.
Aja men en positiv grej med att inte få lägenheten än är att vi kommer hinna sightseea lite iallafall! Idag blir det sunset strip och förmodligen the grove!

(Vi får nog stå och bajsa för man får inte plats med benen haha)

americans

Kategori: Los Angeles




(bild 1: känns ju skönt att av 1000 tals snygga tjejer finns det endast 3 fula. lol)
(bild 2: känns också ganska skönt att skolan ligger, som man ser till höger, precis bredvid scientologcentret. då behöver vi inte gå så långt menar jag)
 
Vi har äntligen ansökt om lägenhet! Vet inte om det är det bästa vi kunde få, men vi orkade inte/kunde inte let längre så vi beslöt oss för ett ställe som hete vida apartments. har hört lite dåliga grejer, men det var det bästa/fräschaste vi hittade. vi fick 88 förslag och vi har sållat igenom alla och vi fick typ se 3 lägenheter. känns ju bra. aja vi flyttar förmodligen in på lördag och tills dess vet vi inte riktigt vad vi ska göra. men sådant löser sig!
 

Dag 2

Kategori: Vardag


Just nu sitter vi på starbucks igen (lol) och försöker hitta lägenhet. Har pratat med hon på skolan och har fått 88 olika alternativ (NO joke) som vi nu ska försöka gå igenom och hitta bästa. Vi får snart flytta in på starbucks istället...

jetlag

Kategori: Los Angeles

 
 
jetlagen slog in inatt. Adam vaknade väl vid 3 vår tid och jag runt 6. lite drygt men vi ligger och kollar lägenheter och äter marabou (asså nya peanut smaken snälla skicka till oss med båtlass) och väntar tills det är dags för frukost.
lägenhetsjakten fortsätter idag!
 
 

musik

Kategori: Musik

första dagen i LA

Kategori: Los Angeles






Första riktiga dagen i LA nu då. Vi har hunnit kolla på två lägenheter (varav en är fantasitsk men lite dyrare, och en kommer vi bli rånade i men är lite billigare) käkat äcklig hotell frukost, subway och varit på skolan en snabbis. Vi gick också förbi China Theather eftersom den ligger 2 minuter ifrån våran skola och jag blev väl lite starstuck när vi såg Harry Potter och Twilight inristade i sten.Aja, nu är det inte så mycket mer vi kan göra än att vänta på att få träffa hon på skolan som kan hjälpa oss med lägenhet. 

Första amerikanska upplevelsen

Kategori: Vardag



Vi ska egentligen försöka fixa lägenhet men hon som ska hjälpa oss är inte här, så vi gör vår första amerikanska upplevelse istället. Starbucks på Hollywood boulevard! Ska senare försöka hitta någonstans där vi kan fixa våra mobiler så vi kan få 3G överallt! 

Första glamorösa frukosten i LA lol

Kategori: Los Angeles



Äntligen framme!

Kategori: Los Angeles

Nu är vi äntligen framme och någolunda utvilade! Resan tog typ hundra år kändes det som och vi lyckades inte sova föränn sista timmen mellan Denver - LA... Klockan är egentligen 18 i våra huvuden men 9 här i LA.När vi åkte taxi igår i typ en timme kändes det som så såg vi hur jävla stort LA är. Förstår inte att det kan vara så stort när man kommer från lilla Stockholm.Har inte ätit på ca. 24 timmar så kanske måste göra det nu.

Nu åker vi

Kategori: Annat


14 timmar

Kategori: Vardag

En aning nervös kanske. Hjälp

jag har ganska fina vänner jag

Kategori: Vardag

 
 

imorgon

Kategori: Vardag

Så. Imorgon smäller det. Imorgon klockan 14.20 så ska jag och Adam på någotvis försöka gå på ett flygplan. Jag kan inte förstå att jag inte kommer se mina vänner och famlij på så lång tid. Även fast det går snabbt och massa annat så är det ändå 1 och 1/2 år vi är borta.
Igår var det också sista dagen på mitt jobb. Oj vad jobbigt det var. Jag har kommit så många i personalen och så många barn så otroligt nära att det var jättesorgligt att säga hejdå! Jag ska verkligen försöka hälsa på när jag kommer tillbaka. Höll verkligen på att börja gråta ett flertal gånger! Usch hatar verkligen att säga hejdå.
Såklart dum som jag är så ska jag utsätta mig själv för ännu fler hejdån. Matilda kom hem till mig vid 4 och vi hängde själva ett tag, tills flera andra kompisar kom. Jag Alice, Henning, Lydia, Emy, Frida och Matilda hängde i vårat ytterst mysiga tält som vi har på baksidan. Sedan efter ett tag kom Adam med Hanna, Elin och Anton. Vi lyckades hålla undan gråten, men vet bara att det kommer smälla till som fan imorgon.
 
Jaja. Jag har fortfarande inte packat. Får väl sätta igång nu.
Lol
 

samba samboro

Kategori: Annat

 
min babe, min sambo. eller nej. adam var väldigt tydlig med att vi inte är sambos eftersom att då måste man ha ett sexuellt förhållande. vi är endast rumskompisar. jaja. jag kallar honom sambo om jag vill. (om han bara anade vad som väntar... )
 
 
 
 

4 dagar kvar

Kategori: Vardag

Det pirrar i magen och darrar i benen när jag börjar tänka på vad som egentligen kommer att hända. Jag kommer att flytta hemifrån. Lämna trygga lilla Sverige och bosätta mig i flashiga, överdådiga och alldeles galna Los Angeles. Om endast fyra dagar kommer jag och Adam att sitta där på planet, nervösa och ledsna, men galet taggade. Tanken att börja blogga är inte endast för att lilla mamma ska se vad jag gör, utan att jag också ska försöka dokumentera denna livsomvälvande resa som jag kommer att få uppleva.
Bloggförsök nummer 573.
Nu kör vi.