voldemortspenis

Adam 20 år!

Kategori: Vardag



Vi kompenserade lite med en flaksa vin istället för ett besök till systemet. satt ganska fint faktiskt även fast det är tisdag.
 
Födelsedagsbarnet själv mumsar i sig tacos! (som han valt till middag)


 
STORT JÄVLA GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA ADAM! <3
 
Annars har dagen varit ganska lång, hade vocal preformance idag och låten var "need you now"! Gick ändå bra tycker jag fick ganska bra kritik! :)
Hade sen också coffehouse LPW som jag körde tillsammans med Rosanna, då vi körde akustiskt med stämmor och sånt vilket vi också fick bra på :) så dagen har varit bra! Kvällen också! Efter Tacosen kom Matt över med dom godaste cupcakesen jag någonsin smakat (sorry vixx) eftersom att Adam fyllde år. Vi delade på två stycken och asså påriktigt det börjar vattnas lite i munnen när jag tänker på dom.
 
PS. vårat brandalarm började pipa var 60 sekund och sen när jag försökte stänga av det blev det bara värre så ja nu är jag officiellt döv. lyckades dock till slut. borde fan bli elektriker! 
 

sevärt

Kategori: Los Angeles

 
 
Känns lite aktuellt nu när jag bor i city of angels. titta. mycket sevärd.

MAAT

Kategori: Vardag


Mästerkockarna i farten igen! Dagens rätt blev chili con carne! Var fett gott verkligen.

söndagsbrunch

Kategori: Los Angeles

 
Godaste Milkshaken jag druckit i mitt liv driver inte.



American breakfast

Rosanna och Daniella!
 
Jag och Adam!

Dagen spenderades på Melrose Avenue först med brunch med Adam, Rosanna och Daniella! Sen drog vi till en fleemarket som tydligen är varenda söndag, och jag kom hem med en jeansjacka och en tröja, allt för 30 dollar (???) billigt som fan! Vi gick runt där ett ganska bra tag, för det var så himla coola grejer och fint väder! :)
 
Imorgon har jag min andra LPW, då är det Demons med Imagine Dragons som gäller :) hoppas det går bra!

Griffith Park

Kategori: Los Angeles








 
Gårdagen spenderades i skolan, då jag övade med Rosanna inför LPWn på tisdag! Sen drog hon jag och Adam och gick runt lite i affärer innan vi gick till panda express (<3<3<3) och käkade middag! Sen hängde vi typ hela kvällen vilket var kul :)
Dagen har spenderats med Carro (som går på UCLA wiho) och Adam i Griffith Park observatory. Det var lite synd, för det var så jävla disigt så man såg knappt något, men det var fint i alla fall! Vi såg också hollywood skylten på närmre håll, dock blir den nästan obefintlig i bilder, men jag lovar den var ganska nära!
Vi hann också med att gå på deras planitarium, liknande cosmonva, då vi såg en film om norrsken och skandinavisk mytologi typ. Kändes lite som hemma ändå.
 
 
 

sneak peak

Kategori: Los Angeles

Oct 24, 2013 | by jsvensson on Keek.com

 

Har fått lite klagomål över att jag inte lagt upp någonting som jag sjungit. Här är dagens framträdande, eller ja. 15 sekunder av det iaf. :)

Annars idag har inte hänt jättemycket... Hade dock en vikarie på min Vocal Tech class som har varit med i Korn (??WOW)! Han var väldigt duktig måste jag säga.

Imorgon har jag bara en lektion och sen är det helg woop!

 

 

Onsdag

Kategori: Los Angeles


Sånt som händer när man hänger själv i vocal lab...
Hade mitt första quiz idag i sightsinging! Fick 90 så det var ändå bara ett fel :) 
Adam hade också sin andra LPW idag så jag stannade och kollade på honom. Han var kung som vanligt! :P
Imorgon är min längsta dag men då ska vi köra no one igen så det ska bli kul :)


my dearest apologies

Kategori: Los Angeles


Här är en bild på två små smurfar vi såg på hollywood boulevard som var ytterst roliga. Allt var mycket roligare klockan 12 på natten efter en flaska vin. hmmm.
 
I lördags hängde vi ett gäng hemma hos rosanna! Satt på deras rooftop och drack och gick sedan ner till deras lägenhet! Vi hade verkligen jättekul, med massa lekar och allt möjligt. Kul att träffa nytt folk!
Sen eftersom dom skulle ut och Adam och jag tyvärr inte är 21 (än) så drog vi hem. (det var planen iallafall) Men en av Adams kompisar bor mitt emot oss så vi hängde på han och hans rumskompisar till någon random lägenhet? Det var askul iaf och sen drog vi till frog och åt froyo. Väldigt random kväll.
Nu efter är det inte så mycket som har hänt. Har sjungit första vocal preformance för den här veckan. No one med Alicia Keys. Gick ganksa bra! Hoppas det går bättre på torsdag dock. 
Sen har vi inte gjort så mycket mer, lagade moussaka idag igen och shit vad gott det blev.
Ska försöka blogga mer.
 
JUSTE! Vix, Anna och Julia kommer hit i April!!!!!
SKA BLI SÅ HIMLA KUL :D

Sänk ljudet!

Kategori: Vardag

 
 
 
 
Båda dom här var vid the walking dead mazen! Asså har aldrig skrikit så mycket tror jag! Sänk ljudet!
Lyckades faktiskt filma inne i mazen hahah vart fett rädd dock lol.
Den och insidious mazen var lätt läskigast! Alltså kommer inte över hur bra gjort det var! Kommer lätt gå nästa år igen! :)

universal horror nights

Kategori: Los Angeles

 
 
Gårkvällen spenderades på universal horror nights med Adam och Rosanna! Det var så jävla häftigt/läskigt och så himla kul! 
 
Fanns en hel simpsons ride som var fett cool!
 
Favoriten! Revenge of the mummy hann vi åka två gånger! Asså finns inget liknande i Sverige!
 
Samma gäller Transformers 3D! Finns absolut inget liknande i Sverige! Det var så himla häftigt så att vi åkte den två gånger också!
Här sitter vi i Jurrasic park riden som också var fett kul!


Asså vilket ställe! Har aldrig varit med om något liknande! Alla rides var inte öppna eftersom att det var horror nights, men vi åkte dom som var öppna och dem var awesome! Istället fanns det ett ganska stort antal mazes, som är ungefär som spökhus fast tusen gånger bättre! Vi gick 3 olika (det var aslång kö på en) och det var så himla läskigt! Man kan inte jämföra dem med svenska spökhusen heller för dom här var tusen gånger läskigare och bättre! Asså är så imponerad av alltihop! Det gick också runt folk på gatan utklädda och skrämdes. Det var verkligen så sjukt bra gjort! Skrek dock sönder min hals lol. 
 
Men det var SÅ HIMLA KUL! vill asgärna åka dit på dagen nu så man får se allt och åka allt som är där då! :D
 
 

I love you guys

Kategori: Vardag


Har äntligen tagit lite bilder lol
Här är en keyboard i vocal lab

Här är en Dator i vocal lab

Här är jag själv (looking pretty sharp måste jag säga) i vocal lab!

Här är mossakan jag och Adam lagade till middag! Vart fett god måste nog bero på att jag har sett varenda avsnitt av hells kitchen och Masterchef så det här med att laga mat är en barnlek för mig!

Imorgon ska vi äntligen på universal horror nights det ska bli helt ok

Måste bli bättre på att ta bilder

Kategori: Los Angeles

Hade massa lektioner idag! Först art of success då vi kollade på en film, "swimming with sharks"! Var väldigt bra!  Sen lite harmony, theory and eartrainibg som också gick bra och efter det hade jag vocal preformance! Idag körde vi "angel" lite tråkig låt men det gick ändå bra :)
Efter det hade jag Apple logic där bilden på mitt mästerverk är från lol. Har gjort två beats nu och lyckats med lite andra grejer men det är fett kul att bara sitta och leka lite i programmet :) imorgon börjar jag inte förräns ett hihi

Första LPWN

Kategori: Vardag

(här är scenen dock inte från idag lol har inte tagit några bilder)
 
Idag gjorde jag min första LPW, eller Live Preformance Workshop. Jag var sjuuuukt nervös för att jag skulle köra en låt med massa text och som inte riktigt passade min röst. 21 century breakdown med Green Day.
Gick ändå helt okej, fick 89 på min första och det känns ganska bra! Fick också rätt bra kritik, dock måste jag lära mig att "slänga med håret" och gå runt på scenen mer.
Men det var så jävla kul! Att få stå på scen och köra med band och bara sjunga var helt fantastiskt! Och nu är min första LPW avklarad! Bara nio kvar nu då :)
Imorgon har jag fullspäckad dag med vocal preformance så vi ska sjunga "Angel" med Sarah McLachlan. Ska bli kul :)

-

Kategori: Vardag

 

breakfast for a champion

Kategori: Los Angeles



Vi har ÄNTLIGEN fått våran gas installerad så nu kan vi använda våran spis och ugn! Det firades med pannkakor till frukost! (jag borde bli kock lol)
Gårdagen var väldigt random men också väldigt kul. Vi mötte upp med hon som skulle visa oss var karaokestället va, och några andra från skolan. Sedan drog vi och käkade tillsammans innan vi började med karaoken. Det var ett väldigt random gäng, vilket var lite stelt (ett flertal från kina som inte kunde ett ord engelska) men det var i allafall kul att ha något att göra en fredagkväll! :)

Första skoldagarna

Kategori: Los Angeles



 
Sitter just nu i skypedejt med dessa tomtar som tydligen tycker att det är roligare att titta på idol än att skypea med mig. lolz
Första skoldagarna nu har gått väldigt bra! Det har verkligen varit jättekul! Vi har alla fått sjunga Use Somebody på scen och det gick ändå helt okej! Jag har också haft vocal tech, private lesson, harmony and theory and eartraining, apple logic och keyboard :) min private lesson var verkligen jättebra! Min lärare är hur skön som helst!
Nästa vecka ska jag sjunga 21 century breakdown på LPWn (är grymt nervös) och så ska vi sjunga Angel med vocal preformance.
 
Vi har äntligen lyckats skaffa lite vänner, och ikväll ska vi ut till en karaokebar med ett gäng! Det ska verkligen bli askul! Sen har vi också bokat för halloween horror nights på universal nästa torsdag!
Det går bra nu kompis det går bra nu.

Födelsedag och första skoldagen!

Kategori: Vardag

Igår fyllde jag 20 år! Nu kommer jag aldrig mer att vara tonåring. Känns helt sjukt att jag nu har levt typ en fjärdedel av mitt liv. En liten tjugoårskris kanske kommer inom en snar framtid...
Dagen spenderades först med present från Adam bby och sen Skype med la familia! Sedan gick Adam och jag på farmers market och gick runt lite. På kvällen beställde vi kinamat och kollade på Harry Potter. Nice dag!
Idag var första dagen på riktigt i skolan! Dock hade jag endast en lektion så var inte så mycket skola lol... Hade sightsinging, vilket var typ klappa och sjunga efter noter. Känns som att jag har ganska bra koll på det iaf. Imorgon är min riktigt långa dag. 11-17.50 så då kör det igång påriktigt! Är så himla taggad! Vi har hängt i skolan idag också och kanske fått lite nya vänner :)
Vilken skola!

you me at six

Kategori: Los Angeles

 
 



Igår kväll var vi också på konsert, denna gång på ett band som jag fick välja! You me at six! Det var en riktigt grym konsert och vi pratade till och med med gitarristen innan spelningen! Jag kände igen honom, men var inte 100 på om det var han, men han gick upp och pratade med oss och då frågade Adam: so, do you work here?
Han svarade: no, i'm playing. Och Adam som knappt har en aning om vad det är för band frågade: Oh in which band? Och han ba: In You me At Six. Hahaha, höll på att garva ihjäl mig, men han var fett schysst och stannade och pratade med oss ett tag bla. om alkoholregler i USA och om stockholm! Coolt!
 
Sen under konserten hände sjukaste/läskigaste grejen ever. Adam ville inte stå typ längst fram bland folket, så jag stod själv med några random personer. Under typ 4/5 låten ser jag en tjej precis brevid mig skaka till och ramla ihop på marken. Alla vart så jävla rädda och jag och en annan tjej försökte hjälpa henne, men tydligen ska man inte röra någon som har ett epeleptiskt anfall så vi sprang och hämtade hjälp. Tillslut kom sjukvårdarna och de gjorde liksom inte så mycket, men alla runt om kring blev fett rädda (jag inräknad) och hon hade inte några kompisar där som kunde hjälpa henne. YMAS fick till och med avbryta spelningen. Vi visste inte riktigt vad som hände för sjukvårdarna lät henne ligga, men tillslut kom en bår och hon skulle klara sig, men fortfarande! Jag blev livrädd och trodde typ att hon hade dött när hon ramlade omkull och flera andra också. Tack och lov så var YMAS fett oroliga och ville verkligen se till att alla var ok, så när hon hade burits bort var det väldigt noga med att säga att man ska hjälpa varandra osv. Sen fortsatte dom, och även fast jag hade blivit fett rädd så var det fortfarande en helt fantastisk konsert! Sjukt läskig upplevelse dock.
Juste. Imorgon fyller jag 20 år!
 
 

too little too late

Kategori: Musik



Idag var vi först på skolan för orientation, vi fick höra jätteinspirerande tal samt en massa information om allt möjligt som har med skolan att göra! Sen fick vi se alla vi dom skulle gå vocals som oss ( faktiskt väldigt få stackare) på kvällen gick Adam och jag på JoJo! Efter lång väntan i kön ch utan några wristband som visade att vi var ler 21, gick vi på våran första amerikanska klubb! Först var det Leah Labelle (labedidododoo) och sen tillslut klev jojo på! Adam var väldigt nöjd och jag var nöjd med att känna igen typ två låtar!! Var dock kul att gå på spelning, och jävlar vad duktig hon var på att sjunga! Imorgon är det upp och till skolan igen då alla international students ska samlas! Kul :)

grool

Kategori: Vardag

runyon canyon

Kategori: Los Angeles





Först när vi vaknade skypeade vi med Elin (<3) och sen hann vi titta lite på game of thrones.
Dagen till ära tog vi en riktig långpromenad uppför bergen i hollywood, eller runyon canyon park. (det fick bli dagens träning) vi svettades som grisar, och tydligen så verkar det som amerikaner inte svettas överhuvudtaget?? folk går runt i jeans, mössa och långarmat och ser inte ett dugg svettiga ut, de klättrar berg i munktröja och vi dryper av svett. antar att vi bara är väldigt svenska och väldigt ovana med värmen, jag menar vi är ju svenska vikingar??
aja, imorgon ska vi till skolan igen och ska då på någon rundvandring! hoppas i kanske äntligen träffar några vänner :( hehe
på kvällen ska vi på JoJo (nej inte min spelning lol), för Adam tycker om henne. (På fredag ska vi på you me at sx yey) Men det ska tydligen vara på någon klubb/bar så det kan nog bli kul!
Men nu är det (too little) too late. godnatt!
 

shehk ma sheiraki anni

Kategori: Vardag

no pics

Kategori: Vardag


inte mycket spännande idag, tvättning stog på schemat! Vi hann dock skypea med hanna (<3) innan, sen käkade vi frukost, kollade på mer game of thrones (!!!!) och gick mot tvättstugan. Medans vi torktumlade hann vi till och med träna (WOW) igen. Är ganska död i benen må jag säga. Sen har vi handlat på Whole Foods och vi såg Leslie Winkle (omg från the big bang theory hon är awesome) vilket var fett coolt. Sen har vi bara lagat mat och kollat på mer game of thrones (!!!!)
 
 

wifi makes us weak

Kategori: Vardag

 
En peppande bild på vårat gym för vi lyckade faktiskt gymma idag? (OMG?!=?"=?=?#)
tror inte jag svettats så mycket sen vi åkte tåg i paris. men jävligt skönt var det! nu ska vi bara göra det till en vana igen. heja heja!
har väl inte gjort något mer produktivt idag, har ritat lite, adam har äntligen (!!) börjat kolla på game of thrones och ikväll ska vi laga lax till middag. oh hollywood you are so glamorous.