voldemortspenis

sunset strip

Kategori: Vardag

Ganska coolt att gå på konsert på house of blues där ens lärare uppträder, och rockar som fan! 
 
kompisar! plus någon random :')
 
Alex,Harpa,Johan och Mikael!
 
Jag och Mikaels syster Camilla!
 
Jag och Johan och Mikael :)
 
glada!
 
Ännu gladare! :)
 
superglda
 
ännu lite gladare!
 
mycket fina!
 
inte alls lökiga
 
wie!
 
 
så jävla fest!
 
Gårkvällen var mycket rolig! Vi började med att dra till house of blues där vår lärare Coreen spelade med sitt band, Whole Lotta Rosies! Dom är ett all girl AC/DC tribute band och jävlar vad duktiga dom va! Coreen var helt sjuk på scenen, hon var helt fantastisk! Så häftigt att hon är min lärare, och att sen få se henne i hennes rätta element!
Sen drog vi iaf till Rainbow ett gäng, hängde, snacka och var lite ledsna för att Harpa ska åka hem :(
 

Torsdagskväll

Kategori: Vardag

 
älskar att vi inte har någon soffa nu för anton sover på den, så alla får sitta på golvet!
 
 
Adam och Hans!
 
 
Anton och Alex!
 
 
Mina fina, Harpa och Aiym!
 
 
Jag, Johan och Mikael! :)
 
Vii fick stressa som fan efter Venice, för vi skulle ha folk över på kvällen, och bussen tog förevigt! Kom iaf hem, och alla var sena så det gjorde inget, men Jag, Adam, Anton, Aiym, Harpa och Alex hade BBQ vid våran pool och sen gick vi hem till oss! :) Dit kom sen Mikael, Johan, Nikolaj, Hans, Viktor och Johan! Det blev mycket skratt, mycket sång och drickspel! Vi körde bla. Kings Cup och det slutade med att man inte fick prata, utan var tvungen att sjunga, man fick inte använda pronomen, fick inte svära och var tvungen att hålla upp handen så fort man ville "sjunga något". Blev lite kaos i slutet med skrikande, skrattande och ganska många svärord! :) var en riktigt lyckad kväll iaf!
 
Ikväll ska vi på en konsert som min lärare har på House of Blues :D








 
 

venice beach pt.2

Kategori: Los Angeles

Vi hyrde tandemcyklar(var fett kul) men aiym var värdelös på att styra hahaha så det sluta med att vi bytte plats. "they've changed these!!"
 
Adam och Anton!
 
ser supercool ut när jag cyklar ju!
 
ännu en cool cykelbild
 
så jävla härlig dag
 
cykelgrabbar
 
vi cyklade till santa monica
 
där det var fint som vanligt
 
kändes som vi hade semester typ
 
allt var superfint
 
även turistiga venice strip
 
 
 
Var en sådan himla bra dag igår. Jag Aiym, Adam och Anton drog då somsagt till Venice Beach. Det var vår första gång där, och jag ångrar verkligen att vi inte åkt dit tidigare! Det var så himla fint! Speciellt vid kanalerna och vid stranden. Vädret och sällskapet var också perfekt. Kändes verkligen inte som att man var "hemma" men vi bor ju här nu, vilket är helt sjukt. Kändes som vi var på semester.
Men det var iallafall superkul att gå längs stranden och sjunga "california" för full halls, hyra cyklar och se ut som idioter som inte kan cykla (det gick tillslut) och åka buss i ca 3 timmar fram och tillbaka endast för att komma dit.
Men det var en lyckad dag :)
 

venice beach pt.1

Kategori: Los Angeles

coola kids
 
"rör trädet och se coola ut"
 
Venice Canals
 
Fina!
 
"Se naturliga ut"
 
ganska fula
 
<3
 
Fräääänz
 
modeller
 
fint!
 
<3
 
Venice beach!
 
"look like you're not even trying"
 
sådan bra dag
 
 
mah clique
 
shenanigans
 
lunch
 
lunch med fin utsikt
 
let's go to the beach,beach
 
var lite turistiga
 
och jag var kall men glad
 
hej hej
 
 
min babe!
 
 

onsdagskväll

Kategori: Vardag

 
 
mikael hänger inte med som vanligt lol 
 
 
jag och aiym :*
 
På onsdagen åt jag adam och anton panda express (han var ju tvungen att prova) sen drog jag ut till jameson för att hänga med Mikael, Johan och Aiym :) vart en ganska lugn, men rolig kväll!
 
 

Tisdagskväll

Kategori: Vardag

 
jag och paulina lite lökiga
 
 
det slutar alltid med allsång
 
 
musikare och idrottare
 
 
 
Gårkvällen var väldigt rolig! Först kom Carro och hennes två kompisar från UCLA till oss och vi körde grillning vid poolen. Rejält med mat och väldigt gott!
Sen drog vi alla hem till Mikael och Johan och körde beerpong (vi förlorade blö) allsång och samtal till ungefär klockan 4 på natten då vi drog hem!
 
Spring Break har börjat riktigt bra :)









Spring break

Kategori: Vardag

 
 
alla måste tyckt vi var helt knäppa, först lekte vi kull som småbarn lol, sen åkte killarna upp för rulltrappan lolz
 
 
jag och anton!
 
 
MUMS
 
 
spriiiiing breaaaak bitches
 
känns jättekonstigt att inte behöva gå till skolan, men skönt med lite lov :)
i lördags gick vi på olivias hejdåfest, vilket var supermysigt! :)
i söndags drog jag adam, anton och aiym till the grove, där vi käka middag och kollade på divergent!! äntligen!!!! den var verkligen superbra, höll verkligen bokens standard!!!
 
igår körde jag anton och adam lite pooldag, och sen drog vi till koreatown och käkade korean bbq. var fett gott, men HUR mycket kött som helsT!
anton mådde lite dåligt, men jag och adam drog till jameson och träffade upp mikael och johan och spelade lite beerpong! 
 
idag kommer Carro och några av hennes kompisar hit och vi ska hänga och grilla lite :)









Friday NIGHT out

Kategori: Vardag

 
mina pojkar!
 
 
jag harpa och aiym :))
 
gårdagen var riktigt kul! hade min sista final i vocal tech och sen hänge jag med amanda ett tag! efter det gick jag hem, hängde med anton och adam!
på kvällen drog vi ut till jameson där vi var ett stort gäng. efter det drog vi på någon random efterfest som var skitweird.
men det var kul, vi spelade beerpong, drack och firade harpa som fyllde 21!
 
idag ska vi på hejdåfest för olivia som ska åka hem till sverige igen :(



Thursday

Kategori: Vardag

 
 
Min grymma rock vocals group!! :)
 
 
 
Me and mah gals :)
 
Dagen har varit kul, och gått fett fort! först eartraining final imorse, sen rock vocals final då anton och adam också kom och tittade, kul :D efter det drog jag amanda, mattias, aiym och harpa och käka lite sushi, sen drog jag aiym och harpa och kolla lite kläder och vi hamnade sen på cantalope! nu har jag adam och anton bara chillat ett tag och nu ska vi över till amanda och bubbla! :D







 

Onsdag

Kategori: Vardag

 
vardagshäng med kompisar
 
 
koncentrerad amanda
 
 
 
Anton är här :D
 
idag har jag bara haft min keyboard final, sen gick jag amanda, harpa och aiym till panda och köpte mat och satte oss vid poolen :D adam joinade också! sen hängde vi, babbla, plugga lite och sen runt 8 tiden kom ANTON! sjukt kul att han äntligen är här :D:D:DD
 
imorgon har jag två finals och hoppas dom går bra lol är ganska svårt men yolo


Last vocal performance

Kategori: Vardag


Sista lektionen idag med min bästa VP grupp! Fick love hurts nu på final så det gick bra! Hade också sightsinging och fick 100 på provet wiho! Hade också teori och Apple logic och båda gick bra! :) har bara 4 finals kvar nu :)

Sushi stop

Kategori: Vardag

 
the most amazing sushi ever
 

mah gals
 
 
så glada för vi var så jävla hungriga
 
igår hängde jag på skolan hela dagen, men är klar med mitt logic projekt så det känns fett!
idag hade jag min första final, och den gick superbra! sen pluggade jag i skolan till alla mina finals imorgon tillsammans med brudarna på bilden! vi bestämde oss sen för att belöna oss med sushi till middag! var så jävla billigt så jag nästan dör
 
juste! blev ju väckt av en jordbävning inatt! eller inte inatt utan mer på morgonen lol, men var förjävla läskigt. vaknar av att sängen typ skakar och sen kommer adam inspringande och är helt livrädd. trodde vi skulle dö där ett tag. men på morgonen kom jag typ inte ihåg något, kändes som jag drömde allt lol, men aja nu har man varit med om sin första jordbävning iaf!





Weekend

Kategori: Los Angeles

 
stel vinkbild vid poolen m lite fränz
 
 
beerpong winners!
 

grön öl på st patricks day
 
 
Lite beerpong på hemmafest hos adams kompis :)


 Musikfolk


Glada!



Fulla :)
 
Nu är quarter två nästan slut, har bara finals den här veckan och känner mig inte superstressad över det men ska till skolan idag iaf och göra klart mitt logic projekt!
I fredags var vi och kollade på properformance där massa kompisar spelade, och sen efter det hängde jag med amanda ich aiym, vi gick till panda och käkade :) vid vår pool hittade vi juan, julianna, thiago och senare mattias. vi hängde ett tag och hade supertrevligt! på kvällen sen drog jag och aiym till jameson och fick sällskap av hela colombianska maffian för lite omväxlings skull! men var mycket trevlig :):) det blev lite senare än vi tänkt, för vi alla drog hem till mikael och johan för efterfest men ramlade in hemma runt 4 :)
dagen efter storstädade jag och sen kom mikael, johan, oscar och ayim hem till oss på kvällen och vi förade lite, spelade lite spel och drack innan vi drog oss till en hemmafest som adams bandkompis ordnade. var väldigt kul med gröna drinkar dekorationer, beerpong och annat skoj! runt två drog vi oss alla mot subway där vi hände ett tag, och denna kväll ramlade jag också hem vid 4. har blivit sena kvällar lol
idag ska jag till skolan och PLUGGA wihoooo



Trapped

Kategori: Vardag



 
Tar alldeles för lite bilder och vet att jag kommer att ångra det sen men yolo. i lördags chilla jag på dan, sen träffade jag Aiym och vi gick på barbeque över gatan där det var lite MI folk! Sen gick jag och Adam och träffade Matilda och tog en öl för vi skulle på spelning på kvällen! Var lite folk från MI samt ett antal lärare som körde. Riktigt grymt! Sen drog jag, Mikael,Johan, Matilda och Rickard till jameson och tog oss några pitchers som vanligt . Tycker vi borde börja få mer rabatt eftersom vi hänger där konstant!
I söndags var jag i skolan och övade/jobbade med mitt logic projekt, sen kom Amanda Rosanna och tillslut Matte över till mig och Adam och vi spelade spel och babblade massa! Var riktigt skoj:)
Har hunnit med två LPW's också, var riktigt roliga låtar, men nu var det slut för den här quartern! Är riktigt taggad inför nästa dock :) har gjort mitt schema och det ser riktigt bra ut! Är ledig på fredagar som det ser ut nu :)


allra käraste syster

Kategori: Vardag

 
 
 
Saknar min syster lite extra nu när hon fyller 18 ÅR! Herrgud vad tiden har gått fort hon är ju bara ett barn hon kan inte fylla arton. Men GRATTIS PÅ DIN DAG VIXX JAG SAKNAR DIG SÅ ATT DET GÖR ONT MEN SNART SES VI <3
 
 

Friday

Kategori: Vardag

 
Gårkvällen spenderades först med överraskningsfest för Ryan hemma hos Codi med massa folk vilket var väldigt kul! :) blev mycket snack och lite beerpong och så! Sen drog jag och träffade upp Matte och Amanda och vi drog sen till Jameson för att träffa lite folk! Blev en lyckad kväll som vanligt när vi hänger, det är alltid kul :)



Lyx

Kategori: Vardag

Fint sällskap!
 
 
 Cheesecake factory !
 
 
 
Jag och Aiym 😘


Hängde lite med Sarah Jessica Parker :)
 
Veckan har gått snabbt har sjungit väldigt mycket, har varit riktigt kul!
Igår drog jag Amanda Aiym och Mattias till the grove och jag köpte ÄNTLIGEN ett par nya jeans! Sen käka vi på cheesecake factory och det var kul med lite vardagslyx :)





Onykter helg

Kategori: Vardag

 
 


3 bilder från fredagskvällen! :)
 
Veckan har gått jävligt fort och har inte gjort så mycket, har däremot mycket den här veckan som kommer!
I fredags drog vi först till house of blues och kollade på en kompis till Mikaels spelning, var riktigt bra! Drog sen till rainbow på sunset strip som var lite coolt för det är ett ikoniskt ställe. har hängt så otroligt mycket rockstjärnor där. hade en väldigt rolig kväll med massa drinkar, lång promenad hem, ett försök att köra drive thru utan bil två gånger, djupa samtal på IHOP och massa skoj. var en riktigt lyckad kväll! :)
 
på lördagen tvättade jag och storstädade hela lägenheten, sen hade jag lite tjejdejt med amanda! vi gick ut och käka och sen drog vi till jamesons för att hänga! var riktigt kul :) mikael och johan joinade oss också senare, så det blev ju några pitchers hehe.
idag har jag inte gjort så mycket, bara övat och kollat på oscars! är ju helt sjukt att det bara är 10 minuter härifrån. kan dock inte gå dit då hela hollywood/highland är avstängt haha! :)