voldemortspenis

last days in LA

Kategori: Vardag

jsg pch aiym!!
 
 
kompisar
 
<3<3
<3
 
 
:)
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
<3
LACMA
<3
<3
<3
<3
<3
planet :(
MARIA MONTAZAMI
okej så min sista vecka i LA var väldigt chill och nice. På söndagen hängde jag amanda och aiym och amanda sov övert till min födelsedag på måndagen !! på kvällen gick vi på en marrocansk resurang och åt god mat och det var det :) ville inte fira så mycket hehe... 
resterande kvällar hängde vi typ bara, åt på sushistop, och jag gick till skolan på torsdagen för att säga hejdå till alla mina lärare :( astråkigt kommer sakna dom asmycket! fick också vara med på en sista LPW och det var superkul :D
på fredagen träffade jag upp aiym, daniella,rosanna,fredrick,kevin och adam och gick på sushistop! :) på kvällen träffade jag också upp alla dom på dave and busters och drack lite drinkar, sen gick jag hem och hängde med matte, amanda och aiym! :)
på lördagen skulle vi ha lite hejdåfest. blev ett rejält stort gäng som samlades på VIDA vid poolen och hängde och drack, och jag fick säga hejdå till massa kompisar! :) tråkigt dock, men kul att ha alla samlade på ett ställe en sista gång. Efter det gick dom som kunde till Jamesons (<3) och sen drog vi vidare till no vacancy (cool klubb haha!) och hängde där ett tag! :) på söndagen hade jag lunchdejt med amanda, aiym, daniella, fredrick och rosanna på joans on third och sa hejdå till dom :( efter det hängde vi kvar där ett tag och på kvällen träffa vi upp matte och adam och åkte till lacma och tog lite fina bilder :)
igår när jag åkte tog vi en sista lunch på panda, jag adam, amanda, mathilda och aiym och sen sa jag hejdå till dom :( adam och aiym följde med till flygplatsen och det blev gråtkalas såklart :( flygresan gick bra, (dock trodde jag att jag skulle dö pg.a turbulesen) men hade 1a klass tack vare papi :D nu är jah hemma med min familj <3 <3 <3
 
 

goodbyes

Kategori: Vardag

 
 
 
 
 
 
 
 
<3
<3
<3
<3
 
så i onsdags flyttade jag och adam ut ur vår lägenhet :( helt sjukt att tiden har gått så fort! flytten gick bra, bor nu hos Aiym fram tills jag åker hem! Efter flytten gick jag mikael johan och aiym till vegas seafood buffee och åt massa god mat! Efter gick vi hem till dom för att spela in lite backgroundsång till deras album! Tror vi spelade in i typ 8 timmar i sträck. Var jättekul dock och det lät faktiskt jävligt bra :') efter det kollade jag johan och aiym på insidious! I torsdags gick jag aiym och amanda och käka på veggiegrill (mums) och sen gick vi och kolla lite på amoeba samt gick till skolan en stund. Aiym skulle ha gig på kvällen och vi skulle alla vara med så vi gick dit för att värma upp! :) Efter det drog vi och käka middag med mikael johan, rickard, laura och matte! Drog till rainbow, och sen gick vi över till state social house där giget var! Var en skitliten scen, och inte rätt atmosfär direkt för giget, men det var kul iaf att vi alla spela ihop tillsammans en sista gång! Efter det drog vi alla hem till Mikael och Johan där vi hängde fram till småtimmarna!
På fredagen träffade vi upp alla på seafood buffe (igen lol) en sista gång för att säga hejdå :( Var väldigt sorgligt faktiskt, inte så mycket för att jag vet att jag kommer se dom, men mest för att det var slutet på en era :( vårt gäng är inte samma nu :( så grät lite, (mest för att mikael inte kunde sluta gråta haha) och det känns så jävla konstigt nu att dom är borta. Efter dom hade åkt gick jag och aiym hem och chilla och kolla på film. Amanda kom också över och vi kollade på mer film :) idag drog jag och aiym till the grove och käka och sen gick vi på bio och såg gone girl och nu har vi bara chillat hemma och kollat på skräckfilm :)
 

update 4

Kategori: Vardag

efter gayklubbb
mathilda och rickard :)
fin solnedgång!
gängeet :)
:)
:)
jag och aiym!
mina favvisar!
glaada!
:)
massiv pizza!
whut
förmodligen sista kvällen på jammen
så söta!
 
så i fredags träffades jag aiym och mathilda hos mig och käka lite och drack! Sen drog vi till piano bar och träffade upp Johan och Oscar plus hans nya roomate Adam. Vi var på piano bar ett tag och det var nice, sen bestämde sig jag aiym adam johan och oscar att dra på någon gayklubb i weho. var ganska kul, kände att det inte riktigt var min sen (vet inte har inte varit så sugen på att klubba på sista tiden) jag aiym och johan fick dock världens bästa ide! Vi fick till fresh and easy och köpte jordgubbar och sen gick vi hem till Johan, gjorde te och bara satt och mös :) bästa efterfesten satt och prata om allt möjligt! rullade väl hem runt 6 typ.
dagen efter skulle vi på vinprovning! Vi drog allihoppa till en park på sunset där dom visa film och hade vin/öl provning! var verkligen supermysig! köpte lite mat och satt och snacka och drack! :) vi vart ju lite dragna, runt typ 7 så vi var ju tvugna att fortsätta... hehe. Så efter drog vi hem till Magnus där vi hade efterfest ett bra jävla tag. Kommer inte ihåg när vi gick hem haha!
I söndags drog jag och Aiym över till Johan och Mikael och vi fyra plus Laura chillade och kollade på film :) var skönt att inte dricka en dag hah!
I går hade Mikael och Johan hejdåfest. Dom åker hem på fredag, så vi alla samlades hos dom och drack och dom köpte en gigantisk pizza! Vi var hos dom hela dagen typ, och på kvällen bestämde vi oss för att ha en sista kväll på jammen. Jag rickard johan och mathilda gick dit först och käka lite (det var så jävla tomt haha!) sen droppade alla in, och det sluta med beerpong (vi vann yey) allt som allt var det en bra dag :)
idag ska jag packa, och kanske träffa lite kompisar ikväll, men vi flyttar ut imorgon så måste liksom var klar. (HATAR att packa)