voldemortspenis

Bildbomb

Kategori: Los Angeles

 
Frozen hade premiär här och vi gick förbi och fick lite panik för SNÖÖÖ!
 
 
Var och såg catching fire igår. dom hade Legolas kostym från Hobbit på display (OMG)
 
 
Fint tak
Så jag Adam ,Rosanna och Matt var och såg Catching Fire igår! Har väntat i ett och ett halvt år så ÄNTLIGEN!
 
Veckan har gått fort, har inte hunnit blogga så mycket har varit i skolan typ hela tiden... Har bla. sjungit Fall Out Boy - My songs know what you did in the dark och Let it be med Beatles. Gick bra! Har också fått tillbaka Apple Logic midterm, och fick bara ett fel lol!
Men det känns bra i skolan nu alltså så jävla kul :)
 
I tisdags hängde vi också några stycken, Jag adam, matt, nicole och liz och drog och åt froyo. Nästa vecka är det redan vecka 8 (!!!!!!) asså helt sjukt, vecka 10 är det slut liksom... får lite panik när jag tänker på hur fort det går.




 




a little party never killed nobody

Kategori: Vardag

 
 
 
 

Enda tre bilderna jag lyckades ta igårkväll. Och två av dom är på mig själv. Nej jag är inte alls självupptagen.



 
 
 
Här är i allafall lite av folket vi hängde med igår! Vi hade skitkul, snacka lekte lekar och sjöng och allt möjligt! Alla från MI så vi har äntligen lite skolkompisar lol.
Vet inte riktigt hur detaljerat jag ska skriva om kvällen men låt oss säga såhär: vi gick på strippklubb- det var obekvämt men ändå ganksa kul, adam vart lite för full, 12%ig cider är ingen bra idé.
 
Idag ska jag bara tvätta och sova. 
 
 
 
 

usch vad jag saknar min syster

Kategori: Los Angeles






KOM HIT NU SNÄLLA










skype

Kategori: Vardag

 
 
Jag och Amelie skypeade med Frida nu såhär på kvällskvisten! Mycket roligt :)
 
Har fått reda på mina midterms (förutom ett), fick 100 på sightsinging, 100 på harmony & theory och 98 (ett fel fan) på eartraining :) ganska nöjd! Ligger också bra till i vocal preformance sa min lärare! 
 
Galen som jag är så signade jag upp mig på ännu en LPW imorgon. Så 3 stycken denna vecka, fan ganska bra jobbat. Ska köra "Another one bites the dust" med Queen. Måste bara sätta den jävla texten...
 
PLUS om det är någon som vill skypea vill jag jättegärna ok
 



ps.

Kategori: Vardag

 
jag har ju fått POST! finaste brevet från Gunnar inehållande marabou och bilar (OMG) plus en charmig liten bild på oss som jag satte upp på min vägg dirr <3
 
försöker vara söt och gullig och peka på bilden men det ser mest ut som jag rymt från någon anstalt.
 
 

dålig uppdatering

Kategori: Vardag

 
sitter just nu och försöker plugga till min vocal tech midterm. det är min sista midterm och den absolut svåraste. känns lite som biologi lektion för vi håller på och lär oss om brosk, muskler ligament och allt möjligt. Ska bara försöka lära in alla jävla krånliga ord, som jag knappt fattar vad det betyder på svenska. (typ aryepoglottic folds???? epithelium??)?)!? cricothyroid muscle?)"?)"?)? ) asså what. aja. dom andra midtermsen är klara och känner mig faktiskt NÖJD. woop
 
Har också hunnit med två LPWs (hur lyckades jag) Körde Give me love, på coffehouse tillsammans med Harpa så vi gjorde lite fina stämmor och grejer, och idag hade jag Hard rock LPW då jag körde Problem child med AC/DC. Gick bra faktiskt :) 5 stycken kvar nu!
 
Nu är Amelie och Clara här igen, dom stannade här igen för att gå på disneyland. 
 
IMORGON EFTER MIDTERM SKA JAG FIRA WIHOOO
 

midterms

Kategori: Los Angeles

 
 
Denna ska göras på måndag, akustiskt, själv på Coffehouse LPW. ganska så nervös.
På Vocal preformance är det just nu What's going on med Marvin Gaye. Ganska svår låt måste jag säga. På onsdagen ska jag göra Hard rock LPW med AC/DC Problem child.
Plus jag har 4 olika midterms under veckan så det blir nog ganska stressigt. MEN ROLIGT :D

Torsdag

Kategori: Los Angeles



Amelie, Clara och jag spenderade deras sista kväll på Los Burritos lol! Det var i allafall jättekul att dom var här men idag åkte dom vidare!

Idag har jag varit i skolan hur länge som helst, och haft vocal preformance med Hanging by a moment. Gick bättre än i tisdags, men jävlar svåraste låten hittills iaf!



Efter skolan åkte jag Rosanna Daniella och Adam tills the Grove för att käka middag! Provade äntligen cheesecake factory, dubbla plus!
Sen har vi bara chillat hemma hos Rosanna och Daniella!
Nästa Vecka sätter midterms igång påriktigt...

Finbesök från Sverige!

Kategori: Los Angeles


Igår kom Amelie och Clara hit som ett stop på vägen under deras roadtrip :) dom får sova på vår alldeles utmärkta bäddsoffa och trivs som kungar! Igår strosade vi på Hollywood boulevard men idag har både jag och Adam gått i skolan så dom har fått underhålla sig själva :) jättekul att träffa Amelie som jag inte träffat på ett år!!

Idag hade jag min första midterm och imorgon har jag min andra! Lite nervös men det ska nog gå bra :)

UCLA

Kategori: Los Angeles



 
 
Gårdagen spenderades med Carro vid UCLA! Den här gången klädde jag ut mig till Wednesday Addams, tyckte att det passade bra.
Vi hängde först med Carro och några av hennes kompisar och sen drog vi på någon fest. Jag var inte alls på festhumör så jag drog hem efter det. (Adam stannade)
Idag har vi städat och tvättat i princip hela dagen! Vi gjorde också Tacos till middag som blev fett gott verkligen.
 
Imorgon kommer Amelie hit :D

senaste uppträdanden

Kategori: Musik

myskväll

Kategori: Los Angeles



Fredagskvällen spenderades hemma hos Rosanna, Fredrik och Daniella då vi började med att grilla på deras tak! Var super mysigt och fett gott verkligen!
 
Sen efter ett tag kom Kevin, och vi alla hänge, pratade massa och kollade sedan på skräckfilm. Riktigt kul att ha hittat sköna svenskar att hänga med :)


hollywood halloween

Kategori: Los Angeles

 
Jag, Glenette, Liz och Adam

Adam blev Oskars skugga istället för ett svart hål ett tag.



Jag och Diana!
Min kostym var:; i'm a mouse, DAH
Glenette, jag, Remington (som för övrigt hade coolaste kostymen) och Liz.
 
Halloween i USA. Vet inte riktigt hur jag ska försklara hur det är men det är deras absoluta favorit holiday. ALLA satsar stenhårt och kör som fan.
Vår kväll började med förfest hos en MI kompis där vi var ett gäng från MI. Vi hade fett kul, och sen drog vi till en annan MI fest där vi inte hände så länge. Sen drog vi på någon annan random fest med massa filmstudenter och några MI elever. Där spelade vi drickspel som var fett kul och pratade med massa människor. (Andy Dick, tydligen någon kändis som varit med på bl.a dancing with the stars var där. Han var dock creepy och gammal lol) Men runt 4 drog jag, Adam, Rosanna och Diana därifrån och drog hem. Men allt som allt lyckad kväll :D
Kändes ju tiptop att ha keyboard nu idag.
 
Ikväll ska vi hem till Rosanna, Fredrik och Daniella och grilla!